-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Kuressaare-Visby lennuliini avamine selgub lähinädalatel

Kui Gotlandi avaliku sektoriga on koostöö hea, siis erasektoriga tuleb veel tööd teha, tunnistas Saare maavalitsuse majandusosakonna juhataja Hans Teiv. Tema sõnul segas visiiti Gotlandi reisifirmade jahedapoolne suhtumine, mille põhjus võis olla sõidu lühikeses ettevalmistusajas.
“Poliitikute toetus on olemas, küsimus on, kuidas reisifirmad suudavad lennuki täita. Hea on see, et lennuki täituvuse riskid on lennufirma võtnud täielikult endale, mis tähendab, et reis toimub ka üheainsa reisijaga,” sõnas Teiv. Ta usub siiski, et reisijate leidmine ei kujune probleemiks, kuna huvi liini vastu on suur.

Eelmine artikkelErakliinik Hanvar laiendas piire
Järgmine artikkelRaamatukogu kolib
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised