-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Erakliinik Hanvar laiendas piire

“Kliiniku laiendamise mõtte tingis aeg ise: euronõuete kohaselt peab üks raviasutus olema tänapäevane nii aparatuuri kui ruumide poolest,” nentisid kümmekond aastat tagasi sanatooriumi hoones ühe kabinetiga alustanud ning 1996. aastal Kauba tänavale kolinud kliiniku omanikud Varje ja Hannes Haavel.
“Kui lõpuks ulatus patsientide järjekord esmaspäeva- ja neljapäevahommikuti juba trepist alla, leidsime, et selline olukord pole enam normaalne. Samas arvestasime sellega, et meie kliiniku patsientide hulk täieneb pidevalt ka välisturistide arvelt.”
Praegu on erakliiniku Hanvar patsientuur umbes 10 000 inimest ning omanike sõnul kasvab see arv jõudsasti.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised