-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

XI miniteatripäevad seadsid lati kõrgele

“Festival läks korda, vaatamata sellele, et ajagraafik oli meeletult tihe. Suurimad tänud zhüriile, et nad selle mahvi vastu pidasid, sest tihti jäi nende jaoks kahe etenduse vahele vaid viis minutit reaalset hingetõmbeaega – vahel sedagi mitte,” tunnistas Saaremaa miniteatripäevade peakorraldaja Rita Ilves, kelle sõnul jõudis zhürii kibedale hindamistööle vaatamata märkmeid teha ka iga lavastuse tugevate ja nõrkade külgede kohta.
“Õhtused zhürii ja juhendajate nõupidamised olid väga asjalikud: tagasiside hindajatelt oli konkreetne ja heas mõttes näpuga näitav, kust oli, mida tähele panna,” märkis ta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised