-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Laanet alluvate kriitikanoolte objekt

Nimelt taunisid alluvad ajakirjanduses käsku, millega prefekt kohustas kõiki Tallinna politseinikke põhitöö kõrvalt tänavatele patrullima. Mitme kriminaalpolitseiniku sõnul ei saa nad enam aru, kas nende töö on nüüd kuritegude avastamine või patrullimise imiteerimine.
“Kui kohalike valimiste eel tahab mõni erakond politseinikke kasutades luua klantspildi, kuidas ta linnaelanike turvatunde eest hoolitseb, siis külvab see politsei sees vaid segadust, mis kisub lõpuks sedasama linlaste turvatunnet veelgi alla,” rääkis Postimehe teatel üks politseiametnikest. Tema sõnul on osa kolleegidest prefekti antud patrullimiskohustuse lihtsalt täitmata jätnud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised