-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Minister Kranich: Vilsandi rahvuspark on Kihelkonna valla toimetuleku mootor

“Kindlasti peavad vallajuhid sellega arvestama, et suure osa valla territooriumist võtab enda alla rahvuspark. Vallavanemaga oleme kakelnud selle üle, kui palju, mil määral ja moel saab riik, kas positiivselt või negatiivselt, valla ellu sekkuda. Palju oleme vaielnud süvasadama teemadel. Kas kaitsta loodust või arendada majandustegevust? Looduskaitse on võitnud. Need, kes tahavad majandustegevust arendada, on selge valiku ees. Riigi üldine toetus on sellele olemas. Kui palju riik saab sekkuda ühe omavalitsuse ellu, on samuti diskussiooni teema.
Loomulikult peab riik sellisel strateegilisel paigal nagu seda on Kihelkonna vald, silma peal hoidma,” tunnistas keskkonnaminister.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised