-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Kuldsepp lahkub kultuurijuhi kohalt

“Olen sellele kohale vist juba liiga kauaks jäänud ning usun, et uus amet pakub mulle uut eneseteostamise võimalust. Mulle tundub, et maavalitsuse kultuurijuhile jääb siiski rohkem ametniku ja funktsio- nääri roll, mina tahaksin aga teha midagi loomingulisemat ja konkreetsemat,” lausus Lea Kuldsepp, kes oma uuel ametipostil ei kavatse piirduda vaid ühe valla kultuuriprobleemide lahendamisega.
“Mind huvitab kõige enam rahvakultuur ning tahan hakata välja töötama plaani, kuidas nn kolmas sektor nii tugevaks saaks, et rahvakultuuri tulevik oleks muretu. Praegu pole meie oma kultuuri hoidmine õieti kellegi ülesanne. Otseselt on kultuur ja haridus antud küll valdade pädevusse, kuid kuna vahendeid napib, oleneb selle töö tulemuslikkus ainult entusiastidest,” rääkis Kuldsepp.
Kuldsepa ametis hakkab tööle senine huvihariduse peaspetsialist Valve Heiberg.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised