-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Ingrid Tilts nõustab maailma tervislike linnade liikumist

Lääne-Euroopa riikidest langes valik Itaalia kasuks. Komisjon on neljaliikmeline, kusjuures igal aastal vahetuvad kaks liiget. Ingrid Tilts osales Suurbritannias Newcastles peetud Euroopa tervislike linnade rahvusliku võrgustiku töökoosolekul vastloodud Eesti tervislike linnade võrgustiku koordinaatorina.
Tiltsi sõnul on tervislike linnade liikumine jaotatud kahte kategooriasse. WHO-sse ehk tervislike linnade võrgustikku kuuluvad Eestist Pärnu ja Kuressaare. Teise kategooria moodustavad rahvuslikud võrgustikud. Sinna kuuluvad linnad, kes tahavad tervisliku liikumise kaudu elukeskkonda edendada.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised