-4.3 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Rüüstajast pidutsejatootab tuhandetesse küündiv kahjun&oti

Saare politseiprefekti kohusetäitja Ants Ley kinnitas, et politsei tuvastas süüdlase ning teda ootab karistus vastavalt halduseõigusrikkumise seadustikule. Samuti olevat kokku leppimisel kannatanutele kahjude hüvitamine. Salme vallavanem Kalmer Poopuu ütles, et selles küsimuses ei ole Salme inimestega keegi ühendust võtnud.
Vallavalitsus soovib hüvitist lõhutud paviljoni eest ning pikalirammitud liiklusmärkide eest küsib raha teedevalitsus. 3700-kroonist hüvitist nõuab vandaalilt üks eraisik. Vandaalitsejale jäi ette ka Imara külas asuva Sõnajalgade talukompleksi sissesõiduteel olev liiklusmärk.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised