-1.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Muhu volikogukeelas radari püstitamise Kallaste külla

29. jaanuaril vastu võetud otsuses, millega näidatakse keelutuld radari paigutamisele Kallastele, soovitab volikogu ühtlasi piirivalvel ehitada mereseiresüsteem välja kas Raugi külas või Suure väina keskel asuval Kesselaiul.
Eile muhulaste otsusest kuulnud piirivalveameti peadirektori asetäitja Aivar Lõhmus ütles, et keeldumine paneb piirivalvurid keerulisse seisu, sest sõlmitud on lepingud nii radarimasti ehitaja kui ka radari tarnijaga, kes planeerisid oma töid ja hindu Muhu radari asukohana Kallastet ette nähes.
“Kui lepinguid muutma hakkame, tähendab see täiendavaid kulusid riigile,” lisas Lõhmus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised