-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Jaanalinnukasvatus jõudis Saaremaale

Kui Vilsandi jaanalindudel on juba teine hooldaja ja järglasi seni ikka veel pole, on Muhus Laasu talu perenaine ja peremees Helena ja Elmet Eerik saanud jaanalindude järglasi üle paarisaja.
“Elmet Eerik on meie maakonnas teinud tublit tööd jaanalindude kasvatamiseks, minul pole sööda muretsemisega enam mingeid probleeme,” ütles Elmut Vahter. Valjala Söödatehases toodetakse spetsiaalset jaanalindude jõusööta, ostua soovijatele jääb vaid tellimise esitamise vaev.
“Maisi ja teravilja võib lisaks anda, jaanalindude põhitoit on aga värske ristik ja lutsern. Suvel on jaanalinde odav pidada, piisab isegi värske rohu etteniitmisest,” nentis Pärna talu peremees, kel plaan kõik oma talu 3,6 hektarit jaanalinnukasvatuse alla panna.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised