-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Saarlastele kergejõustikmeistrivõistlustelt kaks medalit

Sel aastal oma teise stardi teinud Indrek Tustit jooksis 400 m uue isiklikurekordi 49,56-ga. Treener Endel Tustiti hinnangul oleks võinud tulemus olla veelgi parem, aga konkurents jäi seekord nõrgaks, sest 50,08-ga jooksnud Lauri Birkan ja 50,09 kirja saanud Priit Põldmaa tõsist vastupanu saarlasele osutada ei suutnud. Treeneri sõnul oleks olnud jooks Mikk Jooritsa ja Arbo Maisa osalemisel veelgi kiirem. Endel Tustiti sõnul näitas saavutatud tulemus, et treeningud on läinud õiges suunas ja suveks võetud sihid on võimalik täita. Konkreetsetest plaanidest ja eesmärkidest ei olnud treener nõus rääkima, märkides vaid, et need on suured.
Tartu Ülikooli Spordiklubi eest võistlev Indrek Tustit keskendub nüüd jala ravile ja Baltimatshil Eesti koondises ei võistle.
“Oleks kena kui talvel saaks paar starti veel teha, kuid tõenäoliselt me enam ei riski, sest Achilleuse kõõluse vigastus andis end tunda,” tõdes Tustit.
“Indrek oli algul kahe vahel, kas ta üldse jooksma läheb, kuid võistlemise kasuks otsustas ta soojenduse järel ja vahetult enne starti. Suve silmas pidades tuleb nüüd jalg terveks ravida,” lisas Indreku treenerist isa.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised