-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Spordiklubid ja – ühendused koonduvad liitu

Maakondliku spordiliidu moodustamise poolt hääletasid kõik kohal olnud 16 klubi esindajad, kes peale mitmete poolt- ja vastuargumentide ära kuulamist pidasid vajalikuks uue, kogu Saaremaa sporti haarava organisatsiooni moodustamise. Spordiliidu moodustamise initsiatiivgrupi juht, Saaremaa Orienteerumisklubi president Mait Must ütles oma seisukohtade tutvustamisel, et maakonna sport on heal järjel ja toimivat süsteemi lõhkuma hakata on veidi imelik.
“Kuid ilmselt on käes aeg, kus me peame selle ära tegema,” märkis Must. “Samas ei maksa loodavalt organisatsioonilt liialt palju loota, sest põhitöö tuleb klubidel ikka endiselt ise ära teha,” lisas ta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised