-11 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Politseinike eest ära sõitnud nooruk sai 5400 krooni trahvi

Nii suure rahatrahviga karistas politsei juhiloata Janar Kösterit (17) sõiduki kohustusliku peatamise märguande tahtliku eiramise eest, ütles Saare liikluspolitsei juhtivinspektor Aare Allik. Politseil ei õnnestunud tuvastada, kas noormees oli auto juhtimise ajal purjus. Maksimaalselt oleks saanud politseinike eest kihutajat karistada 18 000 krooni suuruse rahatrahvi või kuni 30 ööpäevase arestiga. Aresti noormehele määrata ei saa, sest ta on alaealine.
Allika sõnul ei ole see esimene kord, mil Köster on politsei eest ära sõitnud. Möödunud aasta kevadel karistas politsei noormeest sama tembu eest üle 1000 krooni suuruse rahatrahviga. (ETA)

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised