-2.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Sõnajalad sidusid end Keskerakonnaga

Meie Maa küsis eile Andres Sõnajalalt, kas ta oleks näiteks huvitatud Saare maavanema kohast, kui võimuliitu kuuluv Keskerakond sellise pakkumise peaks mõne aasta pärast tegema (juhul kui keskpartei siis veel võimul on).
“Huvitav küsimus. Selle peale pole ma mõelnud. Saaremaal on meil praegu teised projektid pooleli. Soovime Sõrve tuuleparki rajada. Projekteerimine ja detailplaneeringu koostamine käib,” andis Andres Sõnajalg teada.
Keskerakonda astusid Andres ja Siiri ning Viivi ja Oleg sellepärast, et just see partei osutus kõigi nelja jaoks sümpaatseks.
“Seal on sümpaatsed inimesed ja nad kutsusid meid. Meie meelest on Keskerakond rohkem parempoolsete vaadetega partei, ka see sai kaalukeeleks. Oleme ju äris nii kaua tegutsenud, nüüd siis alles leidsime, et võiksime ka mõne parteiga liituda,” sõnas Andres Sõnajalg.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised