-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Saarlased pürivad superstaarideks

Nüüd üritab Annika koos kümmekonna teise saarlasest noortalendiga pääseda 15 parema eestlase hulka, kes hakkavad koos Läti ja Leedu noorte lauljatega konkureerima plaadistuslepingule maailma suurima plaadifirmaga Universal Music.
“Olen Saaremaal laulmise alal veel suhteliselt uus nägu, varem eriti üles astunud ei ole. Aga ma ei jäta tavaliselt ühtegi võimalust kasutamata ning nii saatsin oma foto ja ankeedi ka sellele konkursile, seda küll ema ja sõprade pealekäimisel,” rääkis Kuressaare muusikakoolis Madli-Maarja Vainokivi käe all laulmist õppiv Annika Väälma, kes kutsuti Tallinna vestlusvooru ning musikaalsuse ja lavalise liikumise katsetele selle nädala laupäevaks.

Eelmine artikkelLühiuudised
Järgmine artikkelKaarma vald kehtestas maamaksumäärad
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised