-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Maaelu edendamise sihtasutus päästis saarlase talu haamri alt

Eugen Koit võttis eelmisel kevadel paarsada tuhat krooni laenu korraliku sordiseemne, väetiste ja mürkide ostmiseks. 187 hektarile külvatud viljast hävitas suvel rahe aga 90 ha otra ja nisu, sügisene paduvihm veel 50 hektarit hernest. Ka herneseemne ja hernepõllu väetiste eest on Koidul Soasepa Seemnekaubanduse OÜle 250 000 krooni tasumata. Lisaks on Koidul võetud laenu lauda rekonstrueerimiseks.Kui Hansapank poleks soostunud laenu refinantseerimisega, olemasoleva laenu tagasimaksmise pikendamise ja uue, täiendava laenu andmisega, ning sihtasutuse nõukogu selle laenu tagamisega, oleks Eugen Koidule kuuluv Koidu talu haamri alla läinud.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised