-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Kartulikilo hind läheneb 10 kroonile

“Enne jõule viisime Kuressaare kauplustesse müügile Lahemetsa talu pestud kartulit Mega, sest ilmselt kohalikud tarnijad jätsid vahe sisse,” ütles puu- ja köögivilja ostu-müügifirma AS-i Rigual müügiosakonna direktor Lauri Saar. Tooma kaupluses on lahtise pestud Mega kartuli kilohind 7,2 krooni, pakitult maksab kahekilone pakk ligi 20 krooni.
“Saaremaa kartulit ei ole kusagilt võtta, viimati tõi meie oma töötaja ja talle maksime neli krooni kilost. Praegu maksaksime korraliku kartuli eest sellist hinda, mida küsitakse,” ütles Tooma kaupluse juhataja Eve Kuusk.
Lauri Saar ütles, et kevade poole tõuseb kartuli hind veelgi, sest Eesti kartuli lõppedes hakatakse seda importima välismaalt.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised