-7 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Madis Kallas pürgib Reval Cupile

Kergejõustiklane Madis Kallas ütles Meie Maale, et loodab jõuda 2. ja 3. veebruaril Tallinna sisehallis toimuvale Reval Cupile, sest ülejäänud võistlustel võib tulemuse teha, aga keegi ei pane seda eriti tähele.
“Arvan, et teised võistlused on suhteliselt tähtsusetud, sest see on minusugustele Eestis ainuke võistlus, kus saab ennast ka sponsoritele näidata,” leidis atleet. “Selle nimel peab tööd tegema, sest kui sul seal läheb väga hästi, on sul terve aasta toetus garanteeritud,” lisas mullu samadel võistlustel 11. koha ja uue isikliku rekordi 5463 punktiga lõpetanud Kallas.

Eelmine artikkelTule suusatama!
Järgmine artikkelPolitseikroonika
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised