-12 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Õlletööstuse maja jälle kasutusele

Jaanuari jooksul kolib sinna ka ehitusmaterjalide ladu, kevadel avatakse samas majas autoteenindus Warma Auto ja osa üle 3000 ruutmeetrisest pinnast renditakse välja.
“Saime maja esialgsest hinnast poole odavamalt kätte ja tahame seda nüüd tutvustada Varma kaubahoovi nime all,” ütles Ehitusmees OÜ juhataja Igor Leemet.
“Kaupluse ja koos sellega ka tööriistade rendikoha jõudsime aastavahetuse eel ära kolida, laoga läheb rohkem aega. Pidime vahetama ka poe ja lao nime, sest senise Meistrimehe taga oli Lemet OÜ, mõistlik oleks aga, et nimi oleks sama. Kuna aga Meistrimehe-nimeline firma oli juba enne meid loodud, jäime Ehitusmehe juurde.
Rentnikud on meil ka sisuliselt juba olemas, otsisime neid, kes ehitusmaterjalidega tegelevad, ilmselt tuleb Varma kaubahoovi ka värvipood. Meie juurde pääseb “torubaari” kõrvalt ja usume, et Varma nimi saarlastele veel midagi tähendab ja seda nime tahame elus hoida,” sõnas Leemet.
VELJO KUIVJÕGI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised