-3 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Linnavolikogu jagas sotsiaalabiks kalkuneid

Ülejäänud raha eest otsustas volikogu esimees Peeter Jalakas eestseisuse nõusolekul soetada volikogule uut tehnikat ja mööblit.
Linnavolikogu sekretäri Irene Valge sõnul linnavolinikud varem oma kokkuhoitud raha eest linnarahvale sotsiaalabi jaganud ei ole. Kokkuhoitud rahast moodustas kõige suurema osa kolme komisjoni esimehe, Anton Terase, Tiit Sarapuu ja Toivo Aldi tasust loobumise summa, kokku 54 000 krooni.
Volikogu liikmete hüvitustest loobusid peale nende veel Laine Tarvis, Jaanus Kiil, Peeter Jalakas, osaliselt ka Helma Heinmets. Väljamaksmata hüvitustele lisandus veel üle 20 000 krooni kokkuhoitud sotsiaalmaksu.
Volikogu esimehe seletuskirjast nähtub, et volikogu eelarve jäi kavandatud piiridesse. Ülekulu tekkis perioodika tellimisel, alakulu lähetus – ja koolituskulude osas Eesti piires. Ka välislähetusteks plaanitud summast jäi veidi üle, kuna osa kulusid katsid küllakutsujad.
VELJO KUIVJÕGI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised