-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Salmel kohtusid kodutütred noorkotkastega

Esmakordselt oli Kaitseliidu Saaremaa maleva noorteorganisatsioonide liikmeid ühisüritusel korraga nõnda palju. Kaitseliidu noorteinstruktor Heimar Põld võis rõõmustada – üle maakonna on kodutütarde ja noorkotkaste arv kasvanud üle poole tuhande.
Tänavu loodi rühmad Kuressaare Vanalinna koolis, Leisi keskkoolis (mereskautluse suunitlusega) ja mujal. Kokku tegutseb Saaremaal 12 noorkotkaste ja sama palju kodutütarde rühma. Neil kõigil on seljataga tegevusrohke aasta paljude laagrite ja võistlustega. Saarlased andsid oma parima ka üleriigilistel jõuproovidel.
“Jõulupeolgi ei saanud keegi pakki lihtsalt naeratuse eest. Kõigi esinemisega jäi jõuluvana rahule. Tublid olid kõik,” kiitis Põld Salme peol osalenuid.
AARE LAINE

Eelmine artikkelLühiuudised
Järgmine artikkelKultuurikeskuse nimi selgub uuel aastal
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised