-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Saaremaa parimateks sportlasteks valiti Indrek Rannama ja Triin Haidla

Meestest parimaks valitud ja maailma jalgratturite edetabelis 1042. kohal olev Indrek Rannama võitis sel aastal Eesti tänavasõidumeistrivõistlustel hõbe-, kriteeriumis pronksmedali ja oli grupisõidus kuues. Teise koha punktid sai kergejõustiklane Indrek Tustit ja kolmandaks hääletati jõutõstja Kosmar Lempu. Parima sportlase nimetusele esitati veel tõstja Janek Sildoja, korvpallur Rene Kiil, kergejõustiklane Madis Kallas, võrkpallur Veiko Lember, purjetaja Jaak Jõgi ja jalgpallur Maikko Mölder.
Naissportlastest tunnistati parimaks Viimsi võrkpallinaiskonnas Eesti meistriks tulnud Triin Haidla. Talle järgnesid kergejõustiklane Kaire Paat ja purjetaja Brigita Sepp. Parima nimetusele kandideeris veel kergejõustiklane Siisike Laide.
Paremad noored
Noormeestest valiti parimaks mitmeid rekordeid püstitanud ja medaleid võitnud odaviskaja Madis Järvelaine, kellele järgnesid odaviskaja Erkko Tomson ja võrkpallur Keith Pupart. Kandideerisid veel raskejõustiklane Eero Ilvest, ujuja Imre Kuusk, jalgpallur Mihkel Aksalu, korvpallur Rene Kiil ja motosportlane Rogert Room.Neidudest valiti parimaks Zoom-klassi Euroopa meistrivõistlustel viiendaks ja Eesti meistriks tulnud purjetaja Brigita Sepp. Talle järgnesid võrkpallur Piret Prangel ja maletaja Janika Hiiuväin.Võistlustantsija Liisi Virves jäi seekord esikolmikust välja.
Parim võistkond ja treener
Parimaks võistkonnaks tunnistati Saaremaa Spordikooli B-klassi noormeeste võrkpallivõistkond, kes saavutas Eesti meistrivõistlustel viienda koha ja karikavõistlustel teise koha.
Parimale järgnesid SK Vesse korvpallimeeskond ja STÜ VK võrkpallimeeskond. Ära märgiti ka jaht Evelyn, Harry lauatennisevõistkond ja Saarte mängudel pronksmedali võitnud poolmaratoni jooksu võistkond.Treeneritest tunnistati parimaks võrkpallitreener Anne Poopuu, kes edestas kergejõustikutreenereid Endel Tustitit ja Andres Laidet. Ära märgiti veel Arvi Õunaid, Enn Laanemäe, Riho Räim, Mati Martinson, Jan Vazhinski ja Edgar Haavik.
Saare maavanem austab paremaid pidulikul vastuvõtul 28. detsembril Kuressaare raekojas.
ALVER KIVI,
alver@meiemaa.ee

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised