-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Ilmus järgmiseaasta kultuuri- ja sporditeatmik

Maakonnas toimuvaid kultuuri- ja spordiüritusi tutvustav raamat anti välja juba üheksandat aastat järjest.
“Selline teatmik võib olla abiks väga paljudes eluvaldkondades, kindlasti on sellest kasu neile, kes tahavad maakonnas uuel aastal veel mingeid üritusi korraldada,” sõnas teatmiku koostaja, Saare maakonna kultuurijuht Lea Kuldsepp.
Kuldsepa sõnul iseloomustab 2002. aasta teatmikku ja teeb trükise koostajaile erilist heameelt kalendrisse kantud spordiürituste rohkus. Uuel aastal toimuvate kultuurisündmuste kõrval on meeles peetud ka neid kultuuri- ja spordielus silma paistnud saarlasi, kes tähistavad 2002. aastal juubelit või kel on tuleval aastal ümmargune sünniaastapäev.
Teatmiku tagakaane siseküljel on aga ära toodud elamise retsept, mille autoriks on William Penn (1644-1718) ning mida Kuldsepa sõnul sobib meeles pidada ka tänases kiires maailmas: “Usun, et elan vaid üks kord. Sestap, kus iganes saan näidata lahket meelt või teha ligimesele heateo, tahan seda teha kohe, viivitamata ja venitamata, sest seda teed ma uuesti ei käi.”
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised