-1.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 1. detsember 2021

Mulgid nägid meretagust

Seekord olid sihikul Viljandimaa kultuurimajad Abjas, Nuias, Mustlas ja Mõisakülas. Külastatavuse üle nuriseda ei saa, kui arvestada lausa külje all olevat oma teatrit Ugala. Abjas oli huvilisi isegi üle saja inimese, viimasel etendusel Mõisakülas ainult 34, kuid see arv osutus sümboolseks, sest etendus oli ka järjekorras 34. Taidlejad jäid reisiga rahule, kuna mulgid nägid meie näitemängu, meie nende talve ja lund.
Ringijuht Ingla Leis arvas selle kohta nii: “Selleks aastaks on kriips all, kui veel mängime, siis juba järgmise aastanumbri sees ja Tornimäel oma rahvale, sest paljud on selleks avaldanud soovi.”
UDU SUURTEE

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised