-7 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Linn premeerib haridusalaste tegude eest

Linna preemia Aasta Tegu Hariduse Vallas 2001 antakse hariduse vallas silma paistnud teo eest. Linnavalitsuse haridusnõuniku Õilme Salumäe sõnul võib preemia saajaks olla üksikisik või mingi projekt või institutsioon. Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud kui ka kollektiivid, kuid juurde tuleb kindlasti lisada põhjendus. Valiku teeb linnavalitsus ning preemia antakse üle linnapea uusaastavastuvõtul 2002. aasta algul.
“Linn kavatseb anda kuni viis preemiat. Eelmisel aastal kavatsesime ka viis, aga võrdväärseid kandidaate oli rohkem, nii et anti kuus,” rääkis Salumäe.
Möödunud aastal said preemia Maret Pank (TTÜ kolledzhi käivitamine), Ellen Kask (eneseusu taastamine õpilastes), Tiiu Maripuu (vanamuusika), Peeter Lorents (infotehnoloogia õppekava kolledzhis), Ly Kallas ja Inge Vahter (pikemaajalise töö eest).
Kandidaate saab esitada linnavalitsussse detsembri lõpuni.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised