-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Saare Advendivorstike sai teise koha

Parimaks tunnistasid hindajad Viljandimaal tegutseva Oskari lihatööstuse põrsakujulise jõulusingi. Teise koha pälvinud vürtsika verivorsti omapärast maitse- ja lõhnabuketti täiendab kerge suitsumaitse. “Tahtsime teha midagi erilist,” ütles delikatessvorsti üks autoreid Malle Mägi ajalehele Lääne Elu. Lihatööstuse juht Andi Saagpakk hindas novembris müügile lastud toote edu väga heaks saavutuseks. “Ta on masstootmises toode, otse laost võetud. Me ei saanud teda nii atraktiivseks, kuid hea maitse tõi tulemuse,” ütles Saagpakk. Jõulukonkursil osales üheksa toodet. Eesti Lihaliit selgitab parimad lihatooted välja kaks korda aastas, jaanipäeval ja jõulude ajal.
MEHIS TULK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised