-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Politseikroonika

Viimastel nädalatel on Saare politsei algatanud mitu kriminaalasja varguste suhtes, mis on toime pandud Marientali elamurajoonis ehitusjärgus olevates elumajades. Peamiselt on kurjategijad varastanud erinevat ehitusmaterjali.
Sellega seoses palub Saare politsei kõiki, kes on viimaste nädalate jooksul pimedal ajal kõne all olevas elurajoonis märganud kahtlast tegevust, helistada telefonil 110 (tasuta) või 24242 (politseinspektor Arvet Kallas).
Samas on politseil palve kõigile kaaskodanikele: kui Te tulevikus panete tähele midagi kahtlast, märkige näiteks üles autonumber või -mark, jätke meelde sündmuses osalenud isikute kirjeldus jmt ning edastage see informatsioon politseitelefonil 110. Kõigest sellest on suur abi kuritegijate kiirel väljaselgitamisel.
Saare Politsei

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised