-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Politseikroonika

Laupäeva öösel helistati politseikorrapidajale Laimjala vallast Audla külast ja anti teada, et tööle on hakanud kaupluse signalisatsioon ja et kaduma on läinud kassaaparaat. Juhtunu suhtes algatas politsei kriminaalmenetluse.
Tõenäoliselt novembri keskel varastasid kaks Saare politseile väga tuntud haldusõiguserikkujat, Marko O. (sünd 1972) ja Jako E. (1966), Kuressaare vanalinna koolist pulberkustuti (hind 680 krooni). Mehi ootab süüdistus salajases varguses.
Laupäeval kutsuti politseipatrull Kuressaare linnas Pihtla teele, kus avalikus kohas rahuldavat oma füsioloogilisi vajadusi purjus meeskodanik. Arestikambrisse toimetati kainenema 1950. aastal sündinud Endel O., kellel tuvastati 2,4-promilline joove. Pärast kainenemist määrati Endlile 600-kroonine rahatrahv ühiskonna moraalitunnet solvava tegevuse eest.
Reedel viis Saare politsei läbi järjekordse reidi salaalkoholi tabamiseks. Seekord õnnestus politsenikel konfiskeerita 1,5 liitrit piiritust.
Nädala statistika:
Möödunud nädalal registreeris politsei 12 teadet ja avaldust, prefektuuri toimetati 16 inimest. Haldusõiguserikkumisi selgitati välja 30 ja alkoholijoobes roolikeerajaid tabati neli.
Turvaline Saaremaa premeeris politseinikke
Sihtasutuse Turvaline Saaremaa nõukogu esimees Prits Liblik andis eile hommikul kaheteistkümnele Saaremaa politseinikule üle pääsme, millega saab kümme korda tasuta kasutada tervisekeskuse Meri jõusaali ja basseini.
Politseinikud pälvisid tänu selle eest, et Saare politsei tegevus on sel aastal olnud edukas ja Saare prefektuur on olnud Eestis esirinnas.
Saare Politsei

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised