-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Asutati Sõrve Jalgpalliklubi

FC Kuressaare president Priit Penu ütles uue jalgpalliklubi Sõrve JK asutamist kommenteerides Meie Maale, et see on ala arengus loogiline tulemus.
“Salme vallas valitseb jalgpalli vastu väga suur huvi, noorte töö on hästi käima läinud ja suvel valmib seal uus väljak,” märkis Penu, lisades, et meeskonnas hakkavad mängima mitmed Sõrvest sirgunud jalgpallurid.
Eesti jalgpallimeistrivõistluste teises liigas mängima hakkava Sõrve JK meeskonda hakkavad kuuluma seni Muhumaa JK-s mänginud pallurid. Priit Penu sõnul Muhumaa JK nime all esialgu meeskonda välja ei panda, kuid tulevikus ta sellist võimalust ei välista.
“Kui Saaremaalt ja Muhust sirgub rohkem mängijaid, siis võib Muhumaa JK mängida rahulikult mõnes madalamas liigas,” selgitas Penu. “Praegu tegutseb Muhus Kalev Küti käe all mitu noorte gruppi ja loodame, et sealt sirguv järelkasv hakkab varsti oma saare nimelises meeskonnas mängima.”
ALVER KIVI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised