-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Arco Vara saab Lehe tänava maja

Konkurss toimus juba aasta esimeses pooles, ainukesena osales sellel Arco Vara, kes ka võitjaks tunnistati. Seni oli leping sõlmimata, nüüd on Arco Vara selleks valmis, märkis linnapea Jaanus Tamkivi.
Lepingu järgi tuleb Arco Varal tuleva aasta 1. septembriks hoone korrastada ja maja ümbrus haljastada. Hoonestusõiguse aastatasu on 1575 krooni.
“See on sümboolne tasu, aga meie eesmärk on sellised objektid saada käibesse,” selgitas Tamkivi.
Kui esialgu lootis kinnisvarafirma olemasolevad müürid kasutusele võtta, siis ekspertiisi tulemused näitasid, et silikaltsiitplokid on sedavõrd kahjustatud, et hoone tuleb siiski vundamendini maha lammutada ja uuesti üles ehitada.
“Tundub, et ehitustegevus hakkab pisitasa jõudma ka suurelamute rajooni ja korterite hinnad sellele tasemele, et ehitus – ja kinnisvarafirmadel on tekkinud huvi äriliselt tegelema hakata ka korterelamutega. Seetõttu on meil tõsine lootus, et need varemed, mis Ida-Niidus seisavad, saavad lähiaastatel ka lõpuks korda,” tõdes linnapea.
MM

Eelmine artikkelKommerts loobub Raekeldri rentimisest
Järgmine artikkelLühiuudised
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised