-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Saarlased pääsesid traagilisest õnnetusest eluga

Traagiline õnnetus juhtus kella 19 ajal Valga-Uulu maantee 113. kilomeetril Kilingi-Nõmme ja Surju vahel: 45-aastase Madise juhitud väikeauto Volkswagen Polo kaldus mustal jääl külg ees vastassuunavööndisse, kus sõitnud väikebuss Ford Transit sõiduauto peaaegu pooleks rebis. Madis, tema pojad Hardi (15) ja Lauri (16) said surma ilmselt silmapilkselt.
“Väikebussi juht ütles, et äkki liikus Polo talle lihtsalt külg ees vastu ja teha polnud midagi,” märkis Pärnu politsei pressiesindaja Kaja Kukk. 50-aastase Priidu juhitud buss paiskus pärast kokkupõrget kraavi ja rullus üle katuse.
Pressiesindaja Kukk ütles, et õnnetuse tagajärjed oleksid võinud olla veel traagilisemad, sest Saaremaalt Tartusse teel olnud Saaremaa autopargi Metra väikebuss viis lapsi Tartu kliinikusse mitmesugustele operatsioonidele ja sellega sõitsid kaheksa last ja neli lapsevanemat.
Õnneks pääsesid inimesed tänu turvavöödele vaid põrutuste ja kriimustustega. “See oli nende õnn, et neil turvavööd korralikult kinni olid,” sõnas Kukk.
Väikebussi omanikfirma Metra juhataja Raimond Kanniku kinnitusel jätkasid lapsed Tartusse sõitu teise bussiga. “Lapsed on täie tervise juures, neid on Tartus juba opereeritud ning nad tulevad Saaremaale tagasi,” ütles Kannik SL Õhtulehele.
Kanniku sõnul sai 1994. aastal valminud väikebuss tugevalt kannatada.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised