-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Noorkorvpallurid mängisid end kodus play offi

Lääne tsooni alagrupi turniiril 4 võiduga kolmanda koha saanud SK Vesse jätkab play offides, kust kaks paremat jõuavad Eesti finaali. SK Vesse mängib Haapsaluga. Vesse võistkonna treeneri Andres Aderi sõnul saarlastel eriti suuri võimalusi edasipääsuks pole, sest esimeses voorus saadi ligemale 40 punkti suurune kaotus.
“Kohila ja Haapsalu on teistest tsooni võistkondadest peajagu üle,” täheldas ta.
Saaremaa Spordikooli saalis mängitud turniiril võitis SK Vesse Rapla 67:61 ja Märjamaa 78:63, kuid kaotas Kohilale 48:104. Andres Ader ütles, et eelmise aasta Eesti meistrivõistluste medaliomaniku Kohila vastu saarlastel võimalused puudusid.
“Neil on kolm-neli pikemat ja võimsamat poissi, kellel ka suuremad kogemused,” märkis treener, kes kokkuvõttes jäi oma hoolealuste mänguga rahule. “Võidumängudes olid poisid tasemel, sest eelmisel aastal kaotasime nii Raplale kui Märjamaale, seekord pidasime aga lõpuni vastu.”
Aderi sõnul andis tunda pika keskmängija puudumine, mida kompenseeriti kollektiivse mänguga.
“Võistkond üllatas positiivselt, sest tasavägistes mängudes ei murdutud.”
Võistkonnas mängisid Allar Raamat, Kaur Väer, Kaarel Väer, Karel Miil, Urmas Jõeveer, Indrek Kajupank, Villu Viidul ja Kaarel Raamat.
ALVER KIVI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised