-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Noored klaarisid Tornimäel arveid pesapallikurikatega

Politsei sai ööl vastu laupäeva teate, et Tornimäe kultuurikeskuses asuva Torni baari juures toimub suuremat sorti kaklus. Muhust kohale saabunud politseinikud tuvastasid, et löömingus oli osalenud 18 nooremapoolset meest Pöide ja Leisi vallast. Kakluse tunnistajate hulgas figureerivad Saare politsei pressiesindaja Urmas Kiili teatel eranditult õrnema soo esindajad.
Kiil märkis, et kolm löömingus osalenud noormeest toimetas kiirabi Kuressaare haiglasse, kus ühel tuvastati käeluu murd. Ülejäänud kahe vigastused olid kergemad ning nad vajasid esmaabi.
Politsei pressiesindaja sõnul tekkis kaklus Tornimäe ja Leisi kandi noormeeste vahel. Viimased olid tulnud kahe autoga Tornimäele baari aega viitma ning autod suundusid tagasi, et veel pidulisi juurde tuua.
“Leisi valla mehed väidevad, et kohalikud hakkasid tüli norima ja et jõud võrdsemad oleks, kutsuti Leisi poole suundunud autod tagasi,” selgitas Kiil.
Tornimäe mehed väidavad aga, et kakluse algatajasid Leisi mehed, kes saabusid baari, pesapallikurikad käes. Peale kahe kurika võttis politsei hoiule ka suure puutoika.
Politseikonstaabel Hillar Peegel lausus, et väidetavalt läksid Leisi valla põhiliselt Pärsamalt pärit mehed Tornimäele klaarima varasemaid tülisid. “Tulid baari, provotseerisid igatmoodi tüli, lõhkusid joogiklaasi ja WC-s peegli,” sõnas konstaabel.
Baariruumist alanud kaklus kandus õue, kus seisid ka Leisi mehi kohale toonud sõiduautod Volkswagen Golf ja Nissan Sunny. Autodel peksti puruks osa akendest.Pressiesindaja Kiili sõnul pole politseile laekunud veel ühtegi avaldust ning politsei pole alustanud ka kriminaalmenetlust.
“Kuna avaldust esitatud pole, siis võib oletada, et praeguse seisuga on löömingus osalejad rahul… Kes sai peksa, kes aga naudib võidurõõmu,” mainis Kiil. Pressiesindaja lisas, et avaldusega võidakse politsei poole siiski lähipäevil pöörduda ning siis võib asi ka kriminaalmenetluse algatamiseni viia.
“Pole välistatud, et avalduse esitab Pöide mees, kelle käsi murdus,” mainis Kiil. Peaaegu kõik kakluses osalenud noormehed olid tema sõnul napsitanud.
Samal öösel toimus Kärla bussipeatuses lööming, mille käigus löödi ühele baarikülalisele pudeliga pähe ja vigastati klaasiga tema selga. 28-aastane noormees viidi ravile Kuressaare haiglasse.
ANDRES SEPP

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised