-6.2 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Koidulauliku konkursi eelvoor

Lisaks Lydia Koidula luulele loeti sel aastal Ain Kaalepi luuletusi. Esinejaid oli kokku 29 (5.-12. klass) üheksast erinevast Saaremaa koolist.
Väljas möllava tormi taustal mõjusid õpilaste etteasted eriti südantsoojendavalt. Parimaks tunnistati Krista Maajärv SÜGist (11. kl., juh. Rita Ilves), kes osaleb ka Pärnus Koidula majamuuseumis toimuval vabariiklikul Koidulauliku konkursil.
II preemia sai Riho Maripuu SÜGist (12. kl., juh. Rita Ilves), III koht Alice Karlson KGst (7. kl., juh. Heidi Truu), eripreemia Liis Auväärt OG st (12. kl., juh. Helvi Vann). Zhürii andis eripreemia päikese toomise eest tormisesse päeva järgmistele õpilastele: Sandra Ool (8. kl., SÜG, juh. Rita Ilves), Riinu Räim (12. kl., SÜG, juh. Rita Ilves), Karin Õun (8. kl., SÜG, juh. Sirje Kreisman), Liina Silluste (7. kl., Vanalinna kool, juh. Erina Küüra), Kaarel Bachman (8. kl. Tornimäe Põhikool, juh. Tatjana Rahu), Girlis Tuisk (10. kl. KG, juh. Merle Rätsep).
Suur tänu zhüriile, kuhu kuulusid Kaie Rõõm-Laanet, Irja Ellik, Kalle Kadarik ja Mare Noot, ja Aavikute majamuuseumile.
MERLE RÄTSEP

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised