-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Politseikroonika

Reede hilisõhtul sai politseipatrull väljakutse Kuressaarde Raja tänavale, kus avalikus kohas magas purjus meeskodanik. Haldusõiguserikkujaks osutus 1946. aastal sündinud Jaan T, kes pärast kainenemist pidi riigituludesse üle kandma 300 krooni.
Laupäeva varahommikul teatas pahane naiskodanik Ojassoo tänavalt korrapidajale, et nende maja trepikojas urineerib alkoholijoobes mees. Patrull toimetas kainenema 1974. aastal sündinud Janek T., kellel tuvastati 4 -promilline joove.
Laupäeva õhtul sai aga politsei väljakutse Laimjala vallas asuvasse Üüvere külla, kus ühes talus märatsevat purjus alaealine perepoeg Karel S. (sündinud 1984).
Vanemad palusid, et politsei toimetaks nende poja arestikambrisse kainenema. Kui polistei sündmuskohale jõudis, pages poeg läbi aknaklaaside.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised