-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Saaremaa rallile kõrge hinnang

EAL presidendi Toomas Sildmäe ja peasekretär Priit Pallo allkirjastatud kirjas tänatakse 2001. aasta rahvusvahelise Saaremaa autoralli korraldajaid eeskujulikult läbiviidud võistluse eest ja oktoobris siin toimunud võidusõitu loetakse Eesti kõige suurema potentsiaaliga rallimeistrivõistluste etapiks.
Priit Pallo ütles Meie Maale, et kriteeriumide puudumisel rallide ametlikku paremusjärjestust keegi ei tee, kuid Saaremaa rallile avaldatud tunnustus on Eesti Autospordi Liidu tegevaparaadi eksperthinnang. Autospordijuht ise luges tänavu parimaks suvel Tartus sõidetud EOS rallit ja teisele kohale paigutas ta Saaremaa ralli.
Pallo sõnul avaldati korraldajatele tunnustust, kuna tänavune Saaremaa ralli viidi läbi kõrgel professionaalsel tasemel.
“Äärmiselt positiivne oli organisaatorite sportlik ja majanduslik suhtumine nii võistlejatesse, pealtvaatajatesse kui ka korraldusreeglitesse, mis rõhuvas enamuses olid väga head,” tõdes autospordijuht.
Pallo leidis, et tuhanded autospordisõbrad nautisid Eesti ralliparemiku mõõduvõttu eelkõige tänu saarlaste külalislahkusele, mis vormistus ralli peakorraldajate sihtasutuse Turvaline Saaremaa ja Saaremaa Ralli OÜ tubli tööna.
2001. aastal sõideti Eesti rallimeistrivõistlustel kokku üheksa etappi.
ALVER KIVI

Eelmine artikkelSõrves uppus kalamees
Järgmine artikkelKuressaare linnavalitsuses
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised