-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Villig läheb Lasnamäe majavalitsust saneerima

Lisaks KEH-ile kaheksat Tallinna hooldusettevõtet omav Baltic Real Estate Management (BREM) tahab Villigu sõnul endistest majavalitsustest kujundada moodsa haldusettevõtte, mis ühendab need ühtse teenustepaketi alla.
Priisle Kinnisvarahalduses 1. novembrist tegevjuhina ja KEH-is juhatuse liikmena jätkav Villig kinnitas, et Kuressaare hooldusfirma on BREM-i gruppi kuuluvatest ettevõtetest parim, seetõttu ei ole siin pidev operatiivjuhtimine vajalik ja piisab strateegiliste otsuste vastuvõtmisest ning nende järelvalvest.
“Tänapäeval on juhtimine võimalik kaasaegseid sidevahendeid kasutadades,” sõnas ta ja lisas, et Kuressaares tegelevad igapäevaste küsimustega teised juhatuse liikmed Hain Vaher ja Veeve Pihelpuu.
Lasnamäe kõige uuemas rajoonis tegutsev Priisle Kinnisvarahaldus on KEH-ist kolm korda suurem ettevõte, mida Villigu sõnul iseloomustab nõukogudeaegne struktuur ja -meelsus. Probleemaatilised on firma jaoks suured üürivõlgnevused, samuti teenuste hinnad, mis ei vasta korteriomanike ootustele – lootustele.
“Tuleb väga tõsiselt vene keel ja erialased terminid meelde tuletada,” viitas Villig Lasnamäe rahvuslikule koosseisule.
BREM omandas Tallinna linnalt kokku 51,5 mln krooni eest hooldusettevõtted Priisle Kinnisvarahaldus, Kristiine Kinnisvarahaldus, Pelgulinna Kinnisvarahooldus, Kalamaja Kodu, Südalinna Kinnisvarahooldus, Vanalinna Kinnisvarahooldus, Kadrioru Majaühisus ja Pae Kinnisvarahaldus.
MEHIS TULK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised