-9 C
Kuressaare
Pühapäev, 5. detsember 2021

Torm nurjas rekord-võiduga lotopiletite müüki saarlastele

Saaremaa elanikud ei saanud pileteid osta, kuna Orissaare masti kaudu suhtleb lototerminal piletimüügi süsteemiga.
Eile sõitis Saaremaale avariibrigaad, kes parandab 100 meetri kõrgusel katkenud kaabli. “Kui tuul ei tõuse, saavad saarlased täna hommikul alates kella 10st taas kõikjalt suure jackpotiga lotopileteid osta,” märkis Eesti Loto pressiesindaja Piret Kütt.
Viis krooni maksva mänguväljaga Viking Lotto pileteid on võimalus osta täna kuni kella seitsmeni õhtul. 45 miljoni krooni suurune peavõidu loosimine kantakse üle ETV-s täna kell 20.55.
Juhul kui parandustööd peaksid ebaõnnestuma, varustab Eesti Loto kõik Saaremaa lotomüügiesindusi Viking Lotto nn “pliks-plaks” piletitega. “Kuid sellisel juhul saab pileteid müüa vaid kella 14 päeval, kuna mittemüüdud piletid tuleb terminalis õigeaegselt tühistada,” täiendas Kütt.
45 miljoni kroonise peavõidu suurus tulenes seekord põhjamaade ühisest otsusest lisada tavapärasele jackpotile 1,5 miljonit eurot.
Postimees Online&acute,i teatel müüs Eesti Loto esmaspäeval Viking Lotto pileteid enam kui poole miljoni krooni eest, müük kasvas tavapärasega võrreldes neli korda.
Paar nädalat tagasi õnnestus ühel pensionärist Saaremaa lotomängijal Viking Lotto piletiga võita 363 051 krooni. Kolmel järjestikusel loosimisel osalev võidupilet osteti mõni nädal tagasi Kuressaarest Edu kauplusest, esimesel loosimisel tõi kuuest võimalikust numbrist kolme õige äraarvamine mängijale sisse 37 krooni, sadadesse tuhandetesse küündiv summa võideti teisel loosimisel.
MM/BNS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised