-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Kuressaare linnavalitsus üritab ehitusplanguga raha teenida

Tulevase Kuressaare raamatukogu – konverentsikeskuse ehitust ümbritseva 1,8 meetri kõrguse plangu otsustas linnavalitsus jõuluajaks reklaamipindadeks müüa, kuna üks firma on selle vastu juba huvi tundnud, ütles linnavalitsuse pressiesindaja Reet Truuväärt. “Seetõttu otsustati pakkuda pinda ka kõigile teistele soovijaile,” lisas ta.
Praegu katavad planku mõne aja eest lastele korraldatud joonistusvõistluse taiesed.
Pakutava reklaampinna miinimumsuurus on 1,8×2,5 meetrit, mille eest tuleb linnakassasse tasub 500 krooni. Lisaks jäävad tellija kanda reklaami kujundus – ja paigalduskulud.
Truuväärti sõnul ei ole Kuressaare varem plangu abil raha teeninud, küll aga on pakub linnavalitsus pidevalt soovijatele kahte üle tänava tõmmatavat reklaampinda ning reklaamtulpasid linna siss – ja väljasõiduteedel.
ANDRES SEPP

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised