-5.1 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Politseikroonika

Möödunud nädalal registreeris Saare politsei 27 teadet ja avaldust, prefketuuri toimetati 29 ja kainenemisel viibis 20 inimest. Haldusõiguserikkumisi selgitati välja 77 ning autoroolis tabas liikluspolitsei viis alkoholijoobes juhti.
Kriminaalse poole peal registreeris politsei nädalavahetusel kolm vahejuhtumit.
Pühapäeva varahommikul teavitas turvafirma Securitas töötaja politseikorrapidajat, et Ida – Niidu algkooli on tunginud võõrad. Patrull pidas kahtlusalustena kinni kaks alaliselt Kuressaare linnas elavat alaealist noormeest: 1985. aastal sündinud Taavi T. ja 1984. aastal sündinud Fred M.
Mõni tund hiljem helistas politseisse meeskodanik Kudjape külast ja teatas, et ööl vastu pühapäeva on sisse murtud tema sõiduautosse Toyota Carina. Kaduma on läinud autoraadio, kaks võimendit ja kõlar. Kahjusumma ulatub 12 500 kroonini.
Esmaspäeva varahommikul läks Kuressaares Ida tänaval kaduma sõiduauto Vaz – 2101.
Reede pärastlõunal sai politsei teate Nasva külast, et seal olevat sõiduautosse Ford Sierra istunud purjus seltskond ja sõitnud Kuressaare suunas. Paarkümmend minutit hiljem kõrvaldas politsei roolist 2,7 – promillise alkoholijoobega tallinlase Urmas K. (sündinud 1980). Pärast protokolli koostamist lasti kõne all olev isik vabaks. Kahjuks aga ei osanud Urmas vabadust hinnata, sest juba sama päeva hilisõhtul lõhkus ta ööklubis Clubtec WC – poti. Seiklusterohke Saaremaal veedetud päev lõppes tallinlase jaoks seekord Saare politsei arestikambris.
27. oktoobril õhtul umbes kella kaheksa paiku jäi Edu kaupluse müüjatele vahele pisivaras, kelleks osutus tuntud haldusõiguserikkuja, kuressaarlane Hindrek P. (sündinud 1967). Alkoholijoobes Hindrek üritas poeletilt põue pista 2 paari sukkpükse Comodo.
Ööl vastu pühapäeva palusid politseilt abi Punase baari töötajad. Nimelt hakkas seal märatsema ja baari inventari lõhkuma 1981. aastal sündinud Pihtla valla elanik Teemo T. Mees oli lõhkunud toidunõusid ja rikkunud ühe naiskodaniku riided. Kahjusumma ulatus 700 kroonini, mille Teemo pärast kainenemist kohusetundlikult hüvitas.
Pühapäeva varahommikul teavitas Securitase turvatöötaja politseikorrapidajat, et Kuressaare gümnaasiumis on kurikaelad lõhkunud dushiruumi ja WC aknad. Õiguserikkujate nimed on politseis kindlakstegemisel.
Umbes samal ajal leiti Tehumardi külas ühes saunas surnud meeskodanik. Tegemist oli 1949. aastal sündinud Põlva maakonna elanikuga, kes enne saunamõnude nautimist olevat tarvitanud alkoholi. Samas teadsid tunnistajad rääkida, et mõni aeg tagasi oli mees üle elanud insuldi. Põlvamaalase surnukeha on toimetatud lahkamisele, et selgitada välja surma põhjused.
Kella poole kuue paiku pühapäeva õhtul leidis Kuressaares Tamme poe juures aset liiklusõnnetus, mille põhjustas 1959. aastal sündinud Mart K. Avarii asjaolud on täpsustamisel, kuna aga selle põhjustaja oli alkoholijoobes, siis tuli ta toimetada arestikambrisse kainenemisele.
Saare Politsei

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised