-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Linnajuhtide palgad suurenevad

Pärast abilinnapea Aarne Mustise ametist lahkumist otsustas linnapea Jaanus Tamkivi, et tema asemele uut inimest tööle ei võeta, vaid abilinnapeadena hakkavad tegutsema kõik linnavalitsuse osakonnajuhid. Tamkivi ütles eile, et töökoormuse tõusu tõttu suurendatakse ka osakonnajuhtide töötasusid.
Praegu teenivad linna rahandusjuht Urmas Treiel ning ehitus – ja planeerimisosakonna juhataja Urmas Lõhmus 11 835 krooni kuus. Sotsiaalosakonna juhi Argo Kirsi kuupalk on linnavalitsuse pressiesindaja andmeil seni olnud 10 765 krooni.
Kui volikogu täna palgamuudatused kinnitab, hakkavad kõik kolm meest abilinnapeadena saama 13 017 – kroonist kuupalka, äsja Urve Tiiduse asemel linnavalitsuse haridus – ja kultuuriosakonda juhtima asunud Anne Keerbergi palk oleks ühe palgaastme võrra väiksem, 11 835 krooni.
Tamkivi lisas, et pärast palgatõusu jääb reservi pool summast, mis oleks makstud palgaks Aarne Mustisele. Linnapea sõnas, et nelja abilinnapea süsteemiga kavatsetakse jätkata kuni tuleva aasta sügisel toimuvate kohalike omavalitsuste valimisteni. Seni täitis linnapea äraolekul tema kohuseid abilinnapea Mustis, uue korra järgi on linnapea asendaja Urmas Treiel.
ANDRES SEPP

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised