-1.1 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

NoVa TOP-i hooajavõit Seltskonnale

Et koolinoortel on praegu pingeline kevadise “katsumise” aeg, oli seekord võistlustules vaid kolm võistkonda: noortevolikogu, pensionäride liidu “Vanad ja kobedad” ning pensionäride ühenduse “Seltskond”. Seekordse osavõistluse korraldasid noored.
Nagu kolmel eelmiselgi korral, kogus kõige rohkem plusspunkte “Seltskond” (seekord koosseisus Bruno Pao, Ants Jõgi, Rita Kask, Taivo Lõuk, Heljo-Ly Karu ja allakirjutanu) ning tuli sarja kokkuvõttes ülekaalukalt esikohale. “Seltskond” sai aastaks oma valdusse ka kena väikese rändkarika.
Teisele kohale neljandas osavõistluses tuli noortevolikogu võistkond, kolmandaks jäi pensionäride liidu üritajad.
Sügisel on oodata NoVa TOP – i jätkumist uue ja värskena.
HARRY ÕNNIS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised