-1 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Lennuki pudelpost tõi teise vastuse

Lained uhtusid numbrit 37 kandva pudelposti Slaidini rannale Kerry maakonnas Edela – Iirimaal. Seal asuva Dingle&rsquo,i linna elanik Nick Massett leidis pudeli 1. aprillil. Väikese õitsva kalasadamaga linnakese sadamasuus elab Nicki sõnul delfiin Fungie.
Mees kirjutas, et käib tihti delfiiniga ujumas ning mainis, et on täiesti veendunud, et just Fungie juhataski pudeli asukoha kätte. Nick Massetti sõnul on delfiin ümbruskonnas sedavõrd kuulus, et palju kalapaate ja jahte korraldavad regulaarselt sõite Dingle&rsquo,i, et veelooma näha.
Kõnealune Iirimaa piirkond on senini suutnud säilitada oma tugeva rahvuskultuurilise omapära. Iiri keel ja kombed õitsevad seal edasi, kirjutas härra Massett ja lisas, et tema kodurandade kaldajoon ja saared pakuvad suurepäraseid purjetamisvõimalusi.
Nick Massett kirjutas, et tänu pudelpostile sai ta eestlaste ümbermaailmareisist teada ning ta õnnitles Lennuki meeskonda eduka reisi puhul. Masseti sõnul on tõesti kahju, et Lennuk tema kodukohast läbi ei sõitnud. Kohalikud oleksid meeskonda soojalt tervitanud.
Kes soovib selle piirkonnaga lähemalt tutvuda interneti kaudu, saab seda teha aadressil www.dingle-peninsula.ie
Saatsin Iirimaale vastuse, tänasin kirja eest ja kutsusin sealset rahvast siia turismireisile ning purjetajaid jahtidega SMS külalisteks. Peale selle saatsin sinna mitmesugust Saare – ja Eestimaad tutvustavat materjali, loomulikult oleks ka väga huvitav kohtuda pudelposti leidjaga.
HEITI REBANE

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised