-1 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Punane Rist võistles Kaarma maalinnal

Edukaimad olid Saaremaa Ühisgümnaasium 5. – 6. ja 9. – 12. klasside ning Kuressaare Gümnaasium 7. – 8. klasside arvestuses.
Kuressaare Gümnaasiumi ja Punase Risti Seltsi ühisüritusena toimunud võistlus on kuulutatud vabariiklikuks, aga seda võib nimetada ka rahvusvaheliseks, sest peale Saaremaa, Viljandi – ja Raplamaa koolide osales ka soomlaste võistkond.
Kohal olid teiste maakondade Punase Risti seltside vaatlejad tutvustamaks üritust edaspidi laiemalt.
“Viis aastat oleme teinud seda võistlust linnas ja linna ümbruses. Nüüd siis otsustasime, et tuleme loodusessse. Siin on kõigil võrdsed tingimused,” rääkis peakorraldaja KG terviseõpetuse õpetaja Sirje Metsküll.
Tänavu lubati võistlusele koolide igast vanuseklassist vaid üks võistkond, kuna osavõtjaid kippus mullu liiga paljuks minema.
23 võistkonda läbisid 3,7 kilomeetrine distantsi. Kontrollpunktides tuli lahendada salakirju, teoreetilisi ja praktilisi ülesandeid. Kannatanutele tuli anda esmaabi, sealhulgas kasutada elustamisvõtteid. Samas tuli esitada abiandmise põhipunktid ka suusõnalise teooriana. Vastati viktoriiniküsimustele.
Hommikul alanud üritus jätkus pärast maastikumängu õhtul KG – s, kus jagati autasusid ja peeti diskot.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised