-2 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Saaremaa pensioniamet liideti Pärnuga

Sotsiaalkindlustusameti avalike avalike suhete nõunik Peeter Maimik ütles Meie Maale, et ameti kohalike asutuste töö korraldati ümber vastavalt 23. märtsi sotsiaalministiri poolt allkirjastatud määrusele. Lisaks Saaremaale allub alates mai algusest Pärnu ametile ka Hiiu – ning Läänemaa pensioniamet.
Maimiku väitel on ümberkorralduste eesmärk sotsiaalkindlustussüsteemi kaasajastamine ja tsentraliseerimine ning pensionide ja toetuste määramise ja arvutamise senisest operatiivsemaks muutmine.
Kuressaare osakonna juhataja kt Marve Nellise sõnul ei muutu struktuurimuudatuse tõttu Saaremaa pensionäridele ning toetusesaajatele mitte midagi – teenindamine, pensionide ja toetuste maksmine jätkub endiselt.
Peeter Maimik ütles, et senisele Saaremaa pensioniameti direktorile Helma Heinmetsale tehti ettepanek jätkata Kuressaare osakonna juhataja ametikohal, kuid Heinmets loobus sellest. Kõik teised ameti töötajad on jätkuvalt ametis Kuressaare osakonnas, lisas Maimik.
MM

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised