-2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Tantsukaar läbi eluringi

Kuressaarlastele tuuakse külakostiks kontsert, mis on omamoodi huvitav mõtisklus inimese eluteest. Vaadata saab erinevate tantsurühmade esituses rahvatantse ning kuulata laupäeval vokaalansamblite ülevaatusel peaauhinna võitnud Tornimäe segaansamblit ning paremaks meesansambliks tunnistatud Tornimäe meeskvartetti.
Hoogne põimik laulude ja tantsudega viib vaataja läbi lapsepõlve – ning kooliearõõmude esimese armumise ja pulmadeni. Aga iga tee viib lõpuks koju: seekord oma rajatud koju, mille ehteks on lapsed. Ja kõik kordub taas, seekord juba nende pisikeste tüdrukute ja poiste elukaarena, kes oma emade ja isade süles lõputantsus lavale tulevad.
SIGNE SÖÖMER

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised