-1.4 C
Kuressaare
Teisipäev, 30. november 2021

Pankrotihaldur otsustas Kaarma Soojuse likvideerida

Pankrotihaldur Toomas Kuusk ütles BNS – ile, et kuna võlausaldajad ei tulnud esmaspäeval koosolekule kohale, siis pankrotitoimkonda ei määratud ning toimkonna ülesandeid täidab võlausaldajate koosolek.
Kuuse sõnul on soojaettevõttel võlgu kokku 314 000 krooni eest, Kaarma Soojuse vara ligikaudne maksumus on 18 000 krooni. Saare maakohus kuulutas Kaarma vallale kuulunud soojaettevõtte Kaarma Soojus pankroti välja aprilli algul.
Kaarma Soojuse pankrotiseis tekkis tänu rahandusministeeriumi vahendatud Maailmapanga laenule, mida ettevõte tagasi maksta ei suutnud, märkis Kuusk. Võlanõudeid saab ettevõtte vastu esitada 12.juunini.
MM/BNS

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised