-2 C
Kuressaare
Esmaspäev, 29. november 2021

Kultuurilaat pakub raamatuid ja kontserte

Kuressaare V kultuurilaat algab reede, 4. mai keskpäeval Kuressaare kultuurikeskuses, pärast laada avamist on rahval võimalus tutvuda ja osta erinevate kirjastuste pakutavaid raamatuid. Kultuurikeskuse administraatori Helle Kesküla sõnul on tänavu Kuressaarde oodata rekordarvu raamatukaupmehi – korraga on müümas 15 kirjastust ja kaks väiksemate kirjastuste trükiste edasimüüjat. Lisaks neile pakub oma kaupa kaks plaadifirmat, samuti pila – ja karnevalikaupade kauplus Karneval.
Kell 16 on segaansambli Fraas abiga kavas eesti raamatu aasta lõpetamine Kuressaare moodi, poole tunni pärast esineb kultuurikeskuse laval Taritu näitering etendusega “Ärapõletatud peigmehed”. Ehkki kell 18 saab laat selleks päevaks läbi, on kõik teatrihuvilised kell 19 oodatud Kuressaare linnateatrisse Saaremaa Rahvateatri esietendusele “Aastavahetus Casablancas”.
Laupäeval kell 10 kultuurilaat jätkub. Traditsiooniliselt pakutakse kultuurikeskuse ees linna sünnipäevatorti ja peetakse sünnipäevakõnesid, kell 10.45 algavad erinevate taidluskollektiivide kontserdid. Kell 13 saab samas (halva ilma korral majas sees) näha suurt koori ja tantsurühma Tallinnast Slaavi Seltsist.
TIIU TALVIST

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised