-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Taas algavad orienteerumisneljapäevakud

Uuendusena katsetatakse neljapäevakul ühe uue võistlusklassi kaasamist. See oleks lihtsalt ühe jooksuraja läbimine neile, kes tõesti esialgu eelistavad ainult jooksu. Nimetame seda metsajooksu rajaks ning võistlusklasse on kaks – DM ja HM. (Algajatele orienteerujatele on heaks abimeheks Anne ja Erik Keerbergi koostatud kaheosaline õppevahend “Aardeotsijad” ja “Rajaleidjad”, mis on müügil Leheäri kioskites Kuressaares hinnaga 3 krooni kahe raamatukese eest. Suuremat kogust võiksid ringijuhid küsida tel 54 800)
Üritame tänavu taas korraldada neljapäevakule sõiduks eribussi kasutamist, kuna klubi on huvitatud ala populariseerimisest Saaremaal.
Tänavune esimene neljapäevak toimub 3. mail Kandla küla lähistel. Neljapäevaku korraldajateks on Külli Müür ja Madis Laes. Start on avatud kell 16 – 18. Kohale juhatavad viidad algavad Mustjala teelt.
Eribuss väljub linna sauna juurest kell 16.30. Sõit maksab 10 krooni, tagasisõit algab kell 19.
SAAREMAA ORIENTEERUMISKLUBI

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised