-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Plastikukonteinerid on vaid joogipudelite jaoks

Linnavalitsuse pressiesindaja Reet Truuväärti sõnul tähendab silt “Plastikpudelid” konteineritel seda, et neisse võib panna vaid joogipudeleid. Konteinereid tühjendab OÜ Prügimees ja viib nende sisu Tallinna, kus plastiktaara töödeldakse ja valmistatakse uued pudelid. Muust plastikmaterjalist prügi jaoks eraldi konteinereid ei ole ja seetõttu peaks see kraam minema koos muu sodiga tavalistesse majade juures olevatesse prügikonteineritesse.
Kuressaares on erinevate taaramaterjalide tarvis paigaldatud konteinerid põhimõttel, et prügitekitaja peaks ise prügi ära sorteerima. Juba eelmistel aastatel on paigaldatud kahjulike jäätmete, patareide kogumiskohad ja klaastaara konteinerid.
Heakorrakuu, milleks esialgu kuulutati aprill, pikeneb Truuväärti sõnul ka maikuusse, seega saab Kudjape prügilas prügi soodushinnaga ladustada ka 5. ja 12 mail.
SVEA AAVIK

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised